Fatura kavgası hastanelik etti

Şişli'de ev sahibi bir vatandaş, gelen faturaları önceki kiracısının diye taşındığı eve götürerek vermek istedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatura kavgası hastanelik etti

Şişli'de ev sahibi bir vatandaş, gelen faturaları önceki kiracısının diye taşındığı eve götürerek vermek istedi. Eski kiracı faturalar benim değil diyerek sopayla ev sahibine saldırdı. Eski ev sahibi ise sopayı kiracısının elinden alarak hastanelik etti.

Olay, Şişli Feriköy paşa mahallesi çeşme sokak 4 numarada saat 11.00’da meydana geldi. Ev sahibi, eskiden kendi dairesinde kiracı olarak oturan Sevil Baş’ın taşındığı yeni evine giderek faturaların kendisine ait olduğunu söyledi. Faturaların kendisine ait olmadığını savunan Baş, çıkan tartışma üzerine sopayla eski ev sahibine saldırmaya başladı. Bunun üzerine Baş’ın elinden sopayı alan eski ev sahibi Baş’ı sopayla döverek hastanelik etti. Olayı duyan mahalle sakinlerinin polis ve ambulansa ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri geldi.

Faturaları vermeye gittiğini belirten eski ev sahibi, “Faturaları verdim ben ona faturalardan. Evimde oturdu taşınınca faturaları geldi. Onun yüzünden oldu kavga. Kiracımızdı çıktı bende dedim ki ‘faturaların geldi al’ evine götürdüm ondan sonra kavga çıktı. İndirdi kafama sopayı kapıyı açınca. Elindeki sopayı aldım bende ona vurdum.” dedi.

Kafasından yaralanan Baş, sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Hastanesi'ne sevk edildi. Eski ev sahibi ise ifadesi alınmak üzere Feriköy polis merkezine götürüldü.

CİHAN

Yorumlar