Fatih’te silahlı saldırı: 3 yaralı

Fatih’te bir kafede gerçekleşen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Hastanede tedavi alna alınan yaralılardan Ramazan T.

Google Haberlere Abone ol
Fatih’te silahlı saldırı: 3 yaralı

Fatih’te bir kafede gerçekleşen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Hastanede tedavi alna alınan yaralılardan Ramazan T.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kaçan saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Molla Gürani Mahallesi Lütfüpaşa Sokak’ta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 16 numaralı binanın girişinde bulunan kafeye geldi. Silahlı kişi ya da kişiler içeride bulunanlara ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet ettiği Ramazan T., Ali Ö. (15) ile İslam Y. (17) kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheliler ise kendilerini bekleyen otomobile binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Ramazan T. ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, bacağından yaralanan Ali Ö. ile kalçasından yaralanan İslam Y. de İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ramazan T.’nin durumunun ağır oldu öğrenildi. Diğer iki yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belitildi.

Yaralıların hastaneye sevk edilmesinin ardından sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde delil araştırması yaptı. Delilleri teker teker toplayan polis ayrıca görgü tanıklarının da bilgisine başvurdu. Polis saldırının ardından olay yerinden kaçan faillerin yakalanması için çalıma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




CİHAN

Yorumlar