Fatih’te 17 kilogram bonzai ele geçirildi

Fatih’te bir mahalleye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 17 kilogram bonzai adlı uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyonda polis ve uyuşturucu satıcıları arasında yaşanan kovalamaca da satıcılar polisten kaçmayı başardı.Fatih Asayiş...

Google Haberlere Abone ol
Fatih’te 17 kilogram bonzai ele geçirildi

Fatih’te bir mahalleye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 17 kilogram bonzai adlı uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyonda polis ve uyuşturucu satıcıları arasında yaşanan kovalamaca da satıcılar polisten kaçmayı başardı.

Fatih Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipleri, Kumkapı’da dün gece saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, bir apartmandan çıkan bazı şahıslardan şüphelenerek üzerlerini aramak istedi. Polisleri görünce paniğe kapılarak kaçmaya başlayan şahıslar, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi. Yaşanan kovalamaca sonrası şahısların çıktığı apartmanda yapılan aramalarda, binanın çatı katına gizlenmiş 17 kilogram bonzai adlı uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler, imha edilmek üzere Fatih Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, kaçan şahısları arıyor.

CİHAN

Yorumlar