Fatihli öğrenciler, harçlıklarını Somalı çocuklarla paylaştı

Özel Sakarya Fatih Eğitim Kurumları, Soma’da yetim kalan çocuklar için yardım kampanyası düzenledi. 'Anne-baba bana aldığın bayramlık kıyafetin aynısını Soma´daki arkadaşıma da al´ sloganıyla yola çıkan minik hayırseverler, yardımları...

Google Haberlere Abone ol
Fatihli öğrenciler, harçlıklarını Somalı çocuklarla paylaştı

Özel Sakarya Fatih Eğitim Kurumları, Soma’da yetim kalan çocuklar için yardım kampanyası düzenledi. 'Anne-baba bana aldığın bayramlık kıyafetin aynısını Soma´daki arkadaşıma da al´ sloganıyla yola çıkan minik hayırseverler, yardımları kendi elleriyle paketleyerek Soma’ya ulaştırılmak üzere Sakarya Kimse Yok Mu Derneği'ne teslim etti.

Soma'da ki maden faciasında yetim kalan arkadaşlarına duygularını resimlerle, mektuplarla anlatan öğrenciler, harçlıklarını ve bayramlık kıyafetlerini de onlara gönderdi. Kampanyaya Sakarya Fatih Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Sakarya Fatih Fen ve Anadolu Lisesi, Serdivan Fatih Fen, Anadolu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Serdivan Fatih Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu katıldı.

Öğrenciler, harçlıklarını ve bayramlık kıyafetleri şehit madencilerin çocuklarına gönderdi.

Sakarya Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, öğrencilerle birlikte geliştirdikleri kampanya ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Soma’da ölen 301 şehidimizi anmak ve ailelerine destek olmak amacıyla öğrencilerimizle beraber yardım kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz harçlıklarını biriktirerek Somadaki arkadaşlarına gönderdi. Ayrıca Ramazan Bayramında giymeleri için aldıkları bayramlık kıyafetleri de Soma’ya gönderdiler. Bunun dışında öğrencilerimiz duygularını resim ve yazıya dökerek oradaki acılara ortak olmaya çalıştılar. Öğrencilerimiz yazmış oldukları şiir ve mektupları bayramlık hediye paketlerinin içine koyarak Soma’daki arkadaşlarına gönderdiler" dedi.

CİHAN

Yorumlar