Fatih’in fatihleri Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli Özel Fatih Sultan Kolleji’nin Nijerya'da düzenlenen Fen Bilimleri Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrencileri Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Nijerya’nın başkenti Abuja’da düzenlenen Uluslararası...

Google Haberlere Abone ol
Fatih’in fatihleri Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Nazilli Özel Fatih Sultan Kolleji’nin Nijerya'da düzenlenen Fen Bilimleri Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrencileri Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

Nijerya’nın başkenti Abuja’da düzenlenen Uluslararası Fen Bilimleri Olimpiyatına katılan Nazilli Özel Fatih Sultan Lisesi öğrencileri başarılarını paylaşmak için Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti. 22 ülkeden 63 öğrencinin katıldığı Nijerya’daki Fen Bilimleri Olimpiyat’ında 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya alarak dönen Sultan Sümeyye Altın, Melisa İşbilen Osman Sinan Tonay Melek Gökçen Alıcık ve İclal Tuna Olimpiyat Koordinatörü Kerem Kılınç ile Okul Müdürü Bülent Özen eşliğinde Başkan Alıcık’ın makamına gelerek başarılarını paylaştı.

Her yıl Nazilli Özel Fatih Lisesi olarak Dünya ülkelerinde ve Türkiye’de düzenlenen bilgi yarışması veya olimpiyat ve proje yarışmalarına katıldıklarını ifade eden Okul Müdürü Bülent Özen, "Katıldığımız olimpiyat ve proje yarışmalarında ciddi anlamda yol kaydettik. Öğrencilerimiz katıldıkları bu olimpiyat ve yarışmalarda mutlaka derecelere girerek güzel başarılar ile geri dönüyor. Bunlar tesadüf değil. Belli bir birikim ve tecrübedir. Takımlarımızı oluştururken uyum içerisinde çalışabilecek öğrencilerimizden oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin arasındaki uyum ve çok çalışmaları ile her katıldığımız yarışmadan madalya ile dönüyoruz. En son katıldığımız Uluslararası Fen Bilimleri Olimpiyatında bu uyum ve ahenk sayesinde 5 öğrencimiz Altın, gümüş ve bronz madalyaları okulumuza getirdiler. Takımımızı oluşturan öğretmenimiz ve bu başarıda emeği olan öğrencilerimizi kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum. Nazillimiz ve Türkiye’miz için bu başarılara devam edeceğiz." dedi.

5 kişilik takımla katıldıkları ve oldukça görkemli geçen olimpiyatta dereceye girerek önemli başarılar elde ettiklerini dile getiren Olimpiyat Koordinatörü Kerem Kılınç, "Öğrencilerime teşekkür ediyorum. Okulumuzu, Nazillimizi daha da ötesi Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler. Hepsi ile ayrı ayrı onur ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Haluk Alıcık aralarında kendi kızının da bulunduğu bu takım ile büyük kıvanç yaşadığını belirterek her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğunu söyledi. Yaşattıkları bu sevinç ve gurur için her birine ayrı ayrı tebrik ve teşekkür eden Alıcık hayatları boyunca başarılarını daim olmasını temenni etti.

CİHAN

Yorumlar