Fatih Saraç’ın ismi künyeden çıkarıldı

Hakkında çıkan ses kayıtlarının ardından Habertürk Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç’ın ismi künyeden çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Saraç’ın ismi künyeden çıkarıldı

Hakkında çıkan ses kayıtlarının ardından Habertürk Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç’ın ismi künyeden çıkarıldı. Ciner Medya Grubu konuyla ilgili açıklama yaparak, Fatih Saraç’ın kendi isteği ile isminin künyeden çıkarıldığını duyurdu.

Fatih Saraç'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la Habertürk televizyonu ve gazetesindeki bazı haberlerin yayından çıkarılması konusunda yaptığı konuşmalara ait ses kayıtları 'Alo Fatih' ismiyle internette yayınlanmıştı. Habertürk Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç’ın ismi, bu konuşmaların ardından künyeden çıkarıldı.

Ciner Medya Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Değerli Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Fatih Saraç'la ilgili olarak Habertürk Gazetesi'nin künyesinde yapılan tasarruf, Sayın Fatih Saraç'ın kendi isteğiyle gerçekleştirilmiş olup, buna ilişkin olarak çeşitli internet siteleri ve sosyal medya ortamında aksi yönde yapılan haber ve yorumların hiçbir aslı esası bulunmamaktadır.” denildi.

CİHAN

Yorumlar