Fatih Koleji’nden Matematik-Türkçe Olimpiyatı

Sakarya Fatih Koleji, Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı il genelinde ilkokul 4.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji’nden Matematik-Türkçe Olimpiyatı

Sakarya Fatih Koleji, Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı il genelinde ilkokul 4.sınıf , ortaokul 5 ,6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü Matematik-Türkçe Olimpiyatı (İMATO) düzenliyor. 1 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olimpiyatlara başvuru 26 Şubat Çarşamba günü sona erecek.

    Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, öğrencilerin olimpiyatlara ilgisini çekmek, ve Türkçe’ye olan ilgilerini arttırmak amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi. Taşdemir, olimpiyat sınavına Sakarya’daki ilçeler dahil tüm öğrencilerimiz katılabileceğini belirterek “Sınavda öğrencilere 40 Matematik, 20 Türkçe sorusu olmak üzere toplam 60 soru sorulacak.Sınav sonunda dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okullarına her kategoride ayrı ayrı birbirinde değerli ödüllerimiz de olacak.Ayrıca okulların genel değerlendirmesi sonucunda ilk üç okulumuza ekstra ödüllendirme yapılacak.” dedi.

    Sınava müracaatlar www.fatihkoleji.com internet adresinden yapılabiliyor. Sınavlar, Özel Sakarya Fatih Koleji-Erenler Kampüsü, Özel Fatih Koleji Serdivan Kampüsü, Özel Serdivan Fen ve Anadolu Lisesi Serdivan Kampüsü ve Özel Sakarya Fatih Fen ve Anadolu Lisesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere , öğretmenlere ve okullarına madalya, para ödülü, masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, MP4 çalar,kitap seti, sinevizyon, tablet bilgisayar, başarı belgesi gibi çeşitli ödüller verilecek.

    Sınav sonuçları, 6 Mart Perşembe günü açıklanacak ve aynı gün Fatih Koleji Erenler Kampüsü’nde ödül töreni yapılacak. CİHAN

Yorumlar