Fatih Koleji'nde 'İngilizce Öğretiminde Motivasyonun Önemi' konulu seminer

Sakarya Özel Fatih Eğitim Kurumları tarafından Adapazarı ve ilçelerindeki İngilizce öğretmenlerine yönelik 22 Mart 2014 Cumartesi günü Erenler Fatih Koleji'nde 'İngilizce Öğretiminde Motivasyonun Önemi' konulu seminer düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji'nde 'İngilizce Öğretiminde Motivasyonun Önemi' konulu seminer

Sakarya Özel Fatih Eğitim Kurumları tarafından Adapazarı ve ilçelerindeki İngilizce öğretmenlerine yönelik 22 Mart 2014 Cumartesi günü Erenler Fatih Koleji'nde 'İngilizce Öğretiminde Motivasyonun Önemi' konulu seminer düzenlenecek. Ücretsiz olan seminere katılmak isteyen İngilizce öğretmenleri www.fatihkoleji.com adresinden başvuru yapabilirler.

Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, yaptığı açıklamada, seminerle öğrencilere daha faydalı olma adına öğretmenlerle bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılacağını söyledi. Taşdemir, seminere dünyaca ünlü kurumlardan Cambridg’den Paul Henry Zaerrafa, Macmillan’dan Teresa Doğuelli, Express’den Jennifer Mailley , Oxford’ dan Loura Woodward konuşmacı olarak katılacağı kaydetti.

Ayrıca Oxford University Press, Selt, Longman, Cambridge University Press ,Ues, Express ve Heinle, YDS gibi dil eğitiminde önde gelen 9 yayınevi, Metropolitan, Oxford Vision yurtdışı eğitim danışmanlık kuruluşları gibi yerli ve yabancı yayınevlerinden yeni çıkan kitap, kaset, doküman ve görsel araçlarını öğretmenlerle paylaşacaklarını vurgulayan Taşdemir, 4+ 4+ 4 eğitim sistemiyle beraber özellikle ortaokullarda İngilizce öğretiminin öneminin bir kat daha arttığını vurguladı.

Taşdemir, Fatih eğitim Kurumları’nda anaokulundan başlayan yabancı dil eğitimi özellikle 5. sınıflarda ağırlıklı dil eğitimi olarak uygulandığını dile getirerek "Ayrıca Uluslararası Cambridge Sınavları Yetkilisi Olarak (CET, PET, FCE, IELTS) sınavların koordinasyonunu yapmakta, öğrencilerimizi seviyelerine göre bu sınavlara hazırlamaktayız. Her yıl ortalama 80-90 öğrencimiz bu sertifikaları almaktadır." şeklinde konuştu.

Sakarya Fatih Eğitim Kurumları Yabancı Diller Eğitim Koordinatörü Halil İlgün, seminerin amacının İngilizce eğitiminin kalitesini yükseltmek, etkili öğretmenler yetiştirmek ve onların yaşam boyu mesleki gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu vurguladı. İlgün, dil öğreniminde gelişen çağa ayak uydurarak dil eğitmenlerinin kendilerini yenilemeleri gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Seminerde dijital çağda sınıfta kullanılabilecek görsel çeşitlilik, farklı kültürlere ait konuların modern ELT materyallerine uyarlanması, eğlenceli konuşma aktiviteleri, çoklu zekâ ve yabancı dil eğitiminde kullanılan en son teknolojiler gibi konular ele alınacaktır. Ayrıca seminer sonunda hediye çekilişi yapılacak olup,her katılımcıya katılım belgesi verilecektir.Seminer ücretsiz olup katılmak isteyen öğretmenlerimizi www.fatihkoleji.com adresinden başvurularını yapabileceklerdir."
CİHAN

Yorumlar