Fatih Koleji'nde babalar, çocuklarıyla kahvaltıda buluştu

Zonguldak Fatih Koleji'nde babalar çocuklarıyla kahvaltıda buluştu. İlk olarak kahvaltıda bir araya gelen çocuklar ve babaları, daha sonra okulun konferans salonundaki ödül törenine katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji'nde babalar, çocuklarıyla kahvaltıda buluştu

Zonguldak Fatih Koleji'nde babalar çocuklarıyla kahvaltıda buluştu. İlk olarak kahvaltıda bir araya gelen çocuklar ve babaları, daha sonra okulun konferans salonundaki ödül törenine katıldı. Çocuklarıyla reklam filmi hazırlayan veliler, sertifika belgelerini çocuklarının elinden almanın heyecanını yaşadı.

Programda konuşan Fatih Koleji Müdür Yardımcısı Salih Sanlı, "Çocuklarımız babalarını rol model alır. Onlara verebileceğimiz en güzel hediye güzel ahlak bırakmaktır. Onlarla geçireceğimiz bir gün, çocuklarımız için unutulmaz bir zaman dilimi olacaktır. Biz de okul olarak iş yoğunluğundan dolayı çocuklarıyla yeterince vakit geçirmeyen babalarla çocuklar için böyle bir program düzenledik. Babalar ve çocuklarının bir arada reklam filmini çekmesini istedik. 25 velimiz reklam filmi getirdi. İlk olarak babaların çocuklarıyla birlikte kahvaltıda bir araya getirdik. Sonra bu reklam filmini izledik. Babalar, sertifikalarını çocuklarını elinden aldı. Burada amaç çocuklarımızın babalarıyla hoş bir vakit geçirmesini sağlamaktır. Etkinliğimize katılan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Daha sonra çocuklarla veliler tarafından hazırlanan kısa reklam filmleri, sinevizyon gösterisiyle sunuldu. Programın sonunda, reklam filmi hazırlayan veliler, sertifikalarını çocuklarının elinden aldı.
CİHAN

Yorumlar