Fatih Koleji öğrencisi tekvandoda Sakarya'yı temsil edecek

Özel Sakarya Fatih Koleji sporcusu Alper Tuna Alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği tekvando il seçmelerinde birinci oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji öğrencisi tekvandoda Sakarya'yı temsil edecek

Özel Sakarya Fatih Koleji sporcusu Alper Tuna Alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği tekvando il seçmelerinde birinci oldu. 33 kiloda yıldız erkekler kategorisinde yarışacak olan Alper Tuna Alan 3-7 Mart tarihlerinde Tekirdağ’ da yapılacak olan grup müsabakalarına Sakarya’yı temsil edecek.
81 ilde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi atletizm, badminton, masa tenisi, tekvando, hentbol, basketbol, voleybol, karate, judo ve yüzme branşlarında yapılıyor. Proje ile sporcuların barış, kardeşlik, kaynaşma ve hoşgörü içinde spor yapabilmeleri , ayrıca sporun tabana yaygınlaştırılması da amaçlanıyor. Bunun yanında proje ile kulüplere ve mili takımlara altyapı oluşturulması, ulusal düzeyde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ne (TOHM) sporcu kazandırılması hedefleniyor.
CİHAN

Yorumlar