Fatih Koleji öğrencisi, 'insan hakları' konulu resim yarışmasında birinci oldu

Sakarya Valiliği, Sakarya İl İnsan Hakları Kurulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘10 Aralık İnsan Hakları Günü’ dolayısıyla düzenlediği ‘İnsan Hakları’ konulu resim yarışmasında Sakarya Fatih Koleji 3.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji öğrencisi, 'insan hakları' konulu resim yarışmasında birinci oldu

Sakarya Valiliği, Sakarya İl İnsan Hakları Kurulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘10 Aralık İnsan Hakları Günü’ dolayısıyla düzenlediği ‘İnsan Hakları’ konulu resim yarışmasında Sakarya Fatih Koleji 3. sınıf öğrencisi İrem Aktaş, Sakarya 1.si oldu. Kompozisyon dalında da yine kolejin 6. sınıf öğrencisi Muhammed fatih Onur da Sakarya 2.si oldu.

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) düzenlenen ödül törenine Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof.Dr.Engin Yıldırım, SAÜ Rektörü Prof.Dr.Muzaffer Elmas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ile mülki ve idari amirlerle çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. Resim dalında 1.olan Sakarya Fatih Koleji öğrencisi İrem Aktaş ödülünü vali Büyük’ten alırken,kompozisyon dalında ikinci olan aynı okulun öğrencisi Muhammed Fatih Onur ise ödülünü Anayasa Mahkemesi Üyesi Prof.Dr. Engin Yıldırım’ın elinden aldı.

Okul Müdürü Bayram Yayla ”Bu anlamlı günde okul olarak iki ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu mutluluğu bize yaşatan başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.
CİHAN

Yorumlar