Fatih Koleji öğrencileri TEOG’tan 13 birincilik çıkardı

Milli Eğitim Bakanlığınca, bu yıl ortaokul 8. sınıflar için ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı ikinci dönem sonuçları açıklandı. 28-29 Nisan tarihlerinde altı temel dersten yapılan TEOG sınavında 13 Fatih...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji öğrencileri TEOG’tan 13 birincilik çıkardı

Milli Eğitim Bakanlığınca, bu yıl ortaokul 8. sınıflar için ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı ikinci dönem sonuçları açıklandı. 28-29 Nisan tarihlerinde altı temel dersten yapılan TEOG sınavında 13 Fatih Koleji öğrencisi 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Türkiye için Dünya ile yarışıyor mottosuyla; düşünen, sorgulayan, çözümleyen nesiller yetiştirerek eğitimin nabzını tutan Fatih Koleji öğrencileri TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza attı. 1 milyon 271 bin 273 öğrencinin, yurtiçi ve yurtdışı 986 sınav merkezinde, 15 bin 814 okulda ve 91 bin 8 sınıfta yapılan TEOG'un bu yıl da Fatih'i Fatih Koleji öğrencileri oldu.

Tüm soruları cevaplandırarak TEOG sınavından 500 tam puan alan Fatih Koleji öğrencileri şunlar: Darıca Fatih Koleji öğrencisi Melike Serra Kocaman, Beykent Fatih Koleji öğrencisi Ömer Erdinç Yağmurlu, Serdivan Fatih Koleji öğrencisi Zeynep Reyyan Erdem, Silivri Fatih Koleji öğrencisi Ceyda Alp ve Sıdıka Beyza Çalışkan, Tekirdağ Fatih Koleji öğrencisi Muhammed Emir İnce, Taha Bilgiç, Ümmü Gülsüm Ergin, Ahmet Seha Alpsoy, Fatih İstanbul Koleji öğrencisi Mert Alp Kayalar, Başak Fatih Koleji öğrencisi Rabia Olcay, Halklalı Fatih Koleji öğrencisi Aybike Denizmen

Serdivan Fatih Koleji Öğrencisi Zeynep Reyyan Erdem, "Biz hazırlanırken her zaman yanımızda olup destek veren öğretmenlerim ve aileme teşekkür ederim. Düzenli ve sistemli bir biçimde sınava hazırlanmaya gayet gösterdim. Tam puan aldığım için mutluyum." dedi.

Ulusal ve uluslararası olimpiyatlarda kazandığı başarılar ile alanında marka olan Fatih Koleji öğrencileri bugüne kadar 10 Türkiye birincisi, 9 Türkiye ikincisi ve 10 Türkiye üçüncüsü ile hem üniversite sınavlarında hem de liselere giriş sınavlarında büyük başarılar elde etmeye devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar