Fatih Koleji öğrencileri, İyilik Günü ile ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor

Sakarya Fatih Koleji öğrencileri, Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi ile birlikte ‘İyilik Günü Projesi’yle ihtiyaç sahibi ailelerle buluşarak ihtiyaçlarını gideriyor. Kolej Müdürü Bayram Yayla, proje kapsamında öğrencilerin , kendi...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji öğrencileri, İyilik Günü ile ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor

Sakarya Fatih Koleji öğrencileri, Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi ile birlikte ‘İyilik Günü Projesi’yle ihtiyaç sahibi ailelerle buluşarak ihtiyaçlarını gideriyor.

Kolej Müdürü Bayram Yayla, proje kapsamında öğrencilerin , kendi rehberlik gruplarına verilen ihtiyaç sahibi aileye, her ay kendi iyilik gününde gittiğini söyledi. Proje ile hem öğrencilerin iyiliği alışkanlık haline getirmesi hem de öğrencilerimizin kendi durumlarına şükretmelerinin amaçlandığını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri ‘Değerler Eğitimini’ konularını pratiğe döken bu proje, derste aktarılan değerlerin hayata uygulanması ve pratiğe geçirilmesini amaçlıyor." dedi.

"İYİLİK KULÜBÜ AFRİKA’DA 14 YETİMİN İHTİYACINI KARŞILADI"

Yayla, İyilik Kulübü öğrencilerinin ayrıca tüm okulu harekete geçirerek Afrika’da 14 yetimin bir yıllık ihtiyaçlarını karışladığını belirterek şu bilgileri verdi: "Afrika’daki kataraktlı hastalara yardım topladı. Ayrıca Sakarya’da ihtiyaç sahibi 22 aileye de her ay düzenli ziyaret ve yardım yapıyorlar. Sene boyunca pek çok başarılı projeyi, öğretmenlerinin önderliğinde hayata geçiren öğrenciler, iyilikle buluşanın çevresine iyilik vereceğinden hareketle çalışmalar yürütülürken bu çalışmaların artarak devam edecek."

CİHAN

Yorumlar