Fatih Koleji Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya kazandı

Sakarya Fatih Koleji, Safranbolu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 3. Ulusal Ünsal Tülbentçi Matematik Olimpiyatı’ndan bronz madalya ile döndü. Merhum iş adamı Ünsal Tülbentçi adına düzenlenen yarışmaya 63 ilden 100 okul ve...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya kazandı

Sakarya Fatih Koleji, Safranbolu Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 3. Ulusal Ünsal Tülbentçi Matematik Olimpiyatı’ndan bronz madalya ile döndü.

Merhum iş adamı Ünsal Tülbentçi adına düzenlenen yarışmaya 63 ilden 100 okul ve 300 öğrenci katıldı. Finalde, 38 ilden 300’e yakın öğrenci dereceye girebilmek için ter döktü. Her okulun 6-7-8. sınıflarından birer, toplamda ise 3 öğrencinin temsil edildiği yarışmada Antalya Bilim Sanat Merkezi, İstanbul Özel Nilüfer Coşkun Koleji ve İstanbul Özel Coşkun Koleji altın madalya aldı. Gümüş İstanbul Özel Çağ Fatih Ortaokulu, Kahramanmaraş Özel Kahramankent Ortaokulu ve Bilecik Özel Sevgi Çiçeği Ortaokulu ise gümüş madalya elde etti. Çekmeköy Özel 125. Yıl Ortaokulu, Menemen Şehit Kemal Ortaokulu, Afyon Hacı Ahmet Yesevi ve Sakarya Özel Fatih Ortaokulu öğrencileri bronz madalya kazandı. Sakarya Fatih Koleji 8. sınıf öğrencisi Muhammed İhsan Gün’ün Bronz madalya kazanması okulda büyük sevince yol açtı.

Okul Müdürü Bayram Yayla, yaptığı açıklamada, Sakarya Fatih Koleji olarak okulu ve Sakarya’yı her alanda en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Bu konuda her zaman bize desteklerini veren yönetim kurulumuza, genel müdürümüze, veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar