Fatih Koleji, gazeteciler için 'basın buluşmaları' düzenledi

Zonguldak Fatih Koleji, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ‘Geleneksel Basın Buluşmaları’ düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji, gazeteciler için 'basın buluşmaları' düzenledi

Zonguldak Fatih Koleji, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ‘Geleneksel Basın Buluşmaları’ düzenledi. Kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri kahvaltı programda bir araya geldi.

Programa Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Emen ile kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Gazetecilik mesleğinin hem zor hem de kutsal bir görev olduğunu belirten Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy ise “Zor görevi ifa eden siz basın mensupları için günün anısına geleneksel olarak her yıl etkinlik düzenliyoruz. Gazetecilik mesleğinin zor olduğunu biliyoruz. Sizin onurunuza tertip edilmiş bir programda bile başka bir haber çıktığında kalkıp gidebiliyorsunuz. Ben her zaman eğitimciliği peygamber mesleğine, gazeteciliği ise Cebrail mesleğine benzetirim. Çünkü gazeteciler toplum adına haber alma ve haber verme fonksiyonunu yerine getiriyor. Basının varlığı demokrasinin ve toplumun teminatıdır. Allah sizin eksikliğini göstermesin. Bu anlamda Zonguldak’ta basın yelpazesinin geniş olduğunu görüyoruz. Okulumuzun faaliyetlerinin duyurulmasında sizlerin büyük emeği var. Böyle bir etkinlik düzenleyerek sizlerle bir araya gelmek istedik. Etkinliğimize katılan bütün gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayan Fatih Koleji yönetimine teşekkür etti. Program, mesleğe dair konuşmalarla devam etti.
CİHAN

Yorumlar