Fatih Koleji, Düzce’de ilkokul, ortaokul ve lise olarak eğitime başladı

Fatih Koleji, Düzce’de ilkokul, ortaokul ve lise olarak eğitime başladı. Yunus Güner Lisesi Müdürü Mustafa Bar, Fatih Koleji'nin ulusal ve uluslararası alanda bilimden sanata, spordan seçme sınavlarına kadar gösterdiği bireysel ve kitlesel başarılarla Tü.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji, Düzce’de ilkokul, ortaokul ve lise olarak eğitime başladı

Fatih Koleji, Düzce’de ilkokul, ortaokul ve lise olarak eğitime başladı.

Yunus Güner Lisesi Müdürü Mustafa Bar, Fatih Koleji'nin ulusal ve uluslararası alanda bilimden sanata, spordan seçme sınavlarına kadar gösterdiği bireysel ve kitlesel başarılarla Türkiye’nin eğitiminde lider ve lokomotif bir eğitim markası olduğunu söyledi. Yunus Güner Eğitim Kurumları olarak Düzce’de 20 yıldır önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Bar, "Her alanda Düzce’nin eğitimine başarılarıyla katkı sağlayan ve en önemlisi gençliğine hizmet eden, yüzlerce öğrenci yetiştiren bir kurum olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle de Düzce’nin eğitiminde başarıları daha iyi noktalara getirmek ve Fatih Koleji gibi bir markanın tecrübelerini Düzce’ye taşımak için Fatih Koleji bünyesine dâhil oluyoruz." dedi.

Yunus Güner Ortaokulu Müdürü Selami Tunç ise "Geçen yıl itibariyle merkezde anaokulu ve ilkokul olarak hizmete geçen Fatih Koleji, bugün itibariyle Yunus Güner Kampüsü’nde Özel Fatih Ortaokulu, Özel Fatih Fen Lisesi ve Özel Fatih Anadolu Lisesi olarak eğitim hizmetlerine devam edecektir." diye belirtti. CİHAN

Yorumlar