Fatih Koleji başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Sakarya Fatih Koleji geride kalan eğitim yılı içerisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Okul müdürü Bayram Yayla, ‘Türkiye için Dünya ile yarışıyor’ sloganıyla , düşünen, sorgulayan,...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Koleji başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Sakarya Fatih Koleji geride kalan eğitim yılı içerisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.

Okul müdürü Bayram Yayla, ‘Türkiye için Dünya ile yarışıyor’ sloganıyla , düşünen, sorgulayan, çözümleyen nesiller yetiştirerek eğitimin nabzını tuttuklarını belirterek , bilim, kültür, sanat ve sporda ilçe, il, Türkiye ve dünya dereceleri alan öğrencileri plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdiklerini söyledi.

Yayla, okul olarak bu sene 3 ilçe, 24 il 16 Türkiye, 5 de dünya olmak üzere toplam 48 derce kazandıklarını, bu dereceleri ayrı ayrı toplam 85 öğrencinin elde ettiğini vurguladı. Yayla, şunları kaydetti: “ Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ulusal ve uluslararası derece alan öğrencilerin ödüllendirildiği törende 25 öğrencimiz ödül alarak bizleri ayrıca mutlu ettiler. Bu kapsamda gönlü, kalbi, aklı dopdolu bir nesil yetiştirme gayretindeyiz. Sakarya Fatih Koleji öğrencilerini sevdalısı olduğumuz ülkemizin en güzel temsilcisi olarak görüyor ve onlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar bizim yarınlarımız. Yarınlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için üzerimize düşen görevin farkındayız. Tüm gayretlerimiz geleceğimiz için."

CİHAN

Yorumlar