Fatih Kısaparmak, Osmaniyelilerle buluştu

Osmaniye Belediyesi’ nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Fatih Kısaparmak, Osmaniye’de hayranlarıyla buluştu. Sevilen türküleri ve hoş sohbeti ile sevenlerinden yoğun ilgi gören Kısaparmak, yaklaşık 2,5 saat sahnede...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Kısaparmak, Osmaniyelilerle buluştu

Osmaniye Belediyesi’ nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatçı Fatih Kısaparmak, Osmaniye’de hayranlarıyla buluştu. Sevilen türküleri ve hoş sohbeti ile sevenlerinden yoğun ilgi gören Kısaparmak, yaklaşık 2,5 saat sahnede kalırken, konseri yaklaşık on bin kişi izledi.

Türk milletinin sesini türkülerde dile getiren üstad Fatih Kısaparmak 'ı şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sevilen türküleri ile Osmaniye’yi hem coşturduğu hem de duygulandırdığı için usta yorumcuya teşekkür etti.

Osmaniye’ yi ziyarete gelen ve Belediye Başkanı Kadir Kara’ nın daveti üzere ramazan etkinliklerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Büyük Türk milletinin gönlünde taht kurmuş Sayın Fatih Kısaparmak’ ı Ramazan gecesinde, Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ nin memleketinde dinlemekten büyük keyif aldığını söyledi.

Konser sonrasında uzun süre ayakta alkışlanan ünlü sanatçıya, plaket, Osmaniye’ nin yöresel ürünlerinden olan Karatepe kilimi, Osmaniye fıstığı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Konsere MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkan Vekili Yusuf Çomu, Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN

Yorumlar