Fatih Erbakan: Ekmeleddin İhsanoğlu değerli bir insan

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun değerli ve kıymetli bir insan olduğunu söyledi. Erbakan Vakfı Çorum Temsilciliği'nin açılışına katılan Fatih Erbakan, gazetecilerin gündeme...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Erbakan: Ekmeleddin İhsanoğlu değerli bir insan

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun değerli ve kıymetli bir insan olduğunu söyledi.

Erbakan Vakfı Çorum Temsilciliği'nin açılışına katılan Fatih Erbakan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun değerli ve kıymetli bir insan olduğunu anlatan Erbakan, İhsanoğlu'nun akademik ve diğer kurumlardaki çalışmaları ile takdir edildiğini kaydetti.

Erbakan ''Fakat çatının, adı üzerinde temeli bütün bir binayı kapsayan bir çatı olması lazım. Şimdi Ekmeleddin beye verilen desteğe baktığımız zaman bunun ancak yüzde 30, en fazla yüzde 40 düzeyinde olduğu gözüküyor. Bu da binanın yüzde 60'ını, yüzde 70'ini açıkta bırakan bir çatı olacağını gösteriyor. Çatı adayın daha kapsayıcı, daha yüksek oranda destek bulacak bir aday olması gerektiğini düşünüyorum. Rahmetli Erbakan hocamızın da her zaman ifade ettiği gibi Türkiye'nin selameti açısından, milletimizin kurtuluşu açısından Cumhurbaşkanı'nın mutlaka milli görüşçü bir Cumhurbaşkanı olmasını biz temenni ederiz.'' dedi.

Siyasi hayatında bir değişiklik olup olmayacağı sorusuna da cevap veren Erbakan, Saadet Partisi dışında herhangi bir partiyle anılmalarının mümkün olmadığını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar