Fatih Eğitim Kurumları bilim ve bahar şenliği renkli geçti

Özel Serdivan Fatih Fen Lisesi, Özel Serdivan Fatih Anadolu Lisesi ve Özel Zaim Fatih Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri 'bahar şenliği' düzenledi. Üç okul bu yıl bahar şenliklerini tek çatı altında topladı. Fatih Koleji...

Google Haberlere Abone ol
Fatih Eğitim Kurumları bilim ve bahar şenliği renkli geçti

Özel Serdivan Fatih Fen Lisesi, Özel Serdivan Fatih Anadolu Lisesi ve Özel Zaim Fatih Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri 'bahar şenliği' düzenledi.

Üç okul bu yıl bahar şenliklerini tek çatı altında topladı. Fatih Koleji Yazlık Kampüsü'nde gerçekleştirilen şenliğin açılışı okul müdürü Ali Dinçer tarafından gerçekleştirildi.

Öğrenciler arasındaki iletişimin , birlik ve beraberliğinin artması ve bilimi sevdirme amacıyla yapılan etkinliğe Sakarya Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir , Sakarya Fem Dersaneleri Genel Müdürü Oğuz Hak , Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Şanlı, işadamları, Anafen Dersaneleri , Erenler Fatih Koleji , Sakarya Fatih Koleji, Serdivan Fatih İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Öğretmenlerin rehberliğinde hazırlanan projeler, deneyler, sunumlar, yarışmalar, oyunlar, ebru ve filografi sergileri şenliğe büyük bir renk kattı.

Şenlik öğrencilerin sergilemiş oldukları halk oyunlarıyla son buldu. CİHAN

Yorumlar