Faruk Çelik: Hazirandan Sonra Yokum

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, yeni dönemde milletvekili olmayacağını belirterek '7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Faruk Çelik: Hazirandan Sonra Yokum

AK Parti'de 3 çağ kuralına takılan isimlerden birisi bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, haziran seçimlerinden sonra siyaseti bırakacağını açıkladı.

Milliyet'ten Cem Kılıç'a konuşan Çelik '7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Bundan sonra daha dışarıdan birisi şekilde kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum' dedi.

İşte Çelik'in kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıt;

'Bugüne kadar siyasetin sandık müşahitliğinden tutun da ilçe, il başkanlığı, milletvekilliği, umumi başkan yardımcılığı, küme başkan vekilliği ve bakanlık bunun şeklinde nerdeyse her etabında vazife aldım. Partimizin 3 çağ üstünde bir karar var. Bu karara saygılıyım. Yani 7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Tüm bu görevleri yaparken kendimin hiç bir süre talebi olmadı. Bizim anlayışımızda vazife istek edilmez, mesuliyet alınır.

'AİLEME VAKİT AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM'

Çok hummalı çalışmaların sonunda hiç bir misyonun beklentisi içerisinde gene olmam. Bundan sonra daha dışarıdan birisi şekilde kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum. Yeni arkadaşların muvaffakiyetli olacaklarına inanıyorum. Allah her şeyin hayırlısı versin.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar