Fakir öğrenciler yararına kermes

Mersin'in Silifke ilçesinde yıllardır faaliyet gösteren Gülce Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği (Gülce-Der), fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Yöresel yemeklerin ve el emeği göz nuru el işlemelerinin sergilendiği kermes,...

Google Haberlere Abone ol
Fakir öğrenciler yararına kermes

Mersin'in Silifke ilçesinde yıllardır faaliyet gösteren Gülce Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği (Gülce-Der), fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Yöresel yemeklerin ve el emeği göz nuru el işlemelerinin sergilendiği kermes, Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda hizmete açıldı. Kermes 1 Mayıs’a kadar ilçe halkının hizmetinde olacak. Silifkeli iş adamlarının ve vatandaşların da ilgi gösterdikleri etkinlikte açılış kurdelesini Mondi Mobilyalar sahibi Mustafa Uysal kesti.

Açılışa; Kaynak Özel Eğtim Genel Müdürü İlhan Taneri, FEM Dershanesi Müdürü Şeref Karakaş, Anafen Dershanesi Müdürü Cengiz Mazı, Yıldırımhan Burak Koleji Müdürü Mehmet Filiz, Çiğdem Okuma Salonu Müdürü Mustafa Baba Yiğit ve vatandaşlar katıldı. Çeşitli giyecek ve yiyecek çeşitlerinin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelir, fakir öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için burs olarak verilecek.

Kermesi ziyaret edenlerin çok uygun fiyatlara, kaliteli ürünler alma imkânı olduğunu aktaran Gülce-Der Başkanı Nazife Baysal, okumak için çırpınan ihtiyaç sahibi öğrencilerin sıkıntılarına duyarsız kalamadıkları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar