'Faiz Lobisi Araştırılsın' Önergesi AK Parti'nin Oylarıyla Reddedildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sıkça gündeme getirdiği 'faiz ve döviz lobisi'nin araştırılmasına yönelik Meclis Genel Kurulu'nda verilen önerge, AK Parti'nin oylarıyla reddedildi.

Google Haberlere Abone ol
'Faiz Lobisi Araştırılsın' Önergesi AK Parti'nin Oylarıyla Reddedildi

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir takım hükümet çevreleri sebebi ile sıkça gündeme getirilen 'faiz ve döviz lobisi'nin araştırılmasına yönelik Meclis Genel Kurulu'nda verilen önerge, AK Parti'nin ekseriyet oylarıyla reddedildi. Meclis'te bugün gene AK Parti oylarıyla reddedilen bir diğer önerge ise MHP'nin ASELSAN'daki zanlı ölümlerin araştırılmasına yönelik önergesi oldu.

AK PARTİ'NİN ÇOĞUNLUK OYLARIYLA REDDEDİLDİ

Bugün birleşen TBMM Genel Kurulu, CHP'nin verdiği 'Hükümet temsilcilerinin nema lobisine yönelik iddialarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi' önergesini de görüştü. Yapılan görüşmelerin ve konuşmaların arkasından yapılan oylamada önergenin gündeme alınması teklifi, AK Parti'nin ekseriyet oylarıyla reddedildi.

MHP'NİN ÖNERGESİ DE REDDEDİLDİ

Öte yandan CHP'nin önergesinden evvela de MHP'nin ASELSAN'daki zanlı ölümlerin araştırılmasına yönelik önergesi reddedildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar