Faili meçhul davasında duruşma salonu karıştı

1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşmasına, Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediliyor. Savcı mütalaasının ardından duruşma salonunda kavga çıktı. Duruşmanın sonuna doğru mahkeme heyeti...

Google Haberlere Abone ol
Faili meçhul davasında duruşma salonu karıştı

1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşmasına, Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediliyor. Savcı mütalaasının ardından duruşma salonunda kavga çıktı.

Duruşmanın sonuna doğru mahkeme heyeti savcıdan mütalaada bulunmasını istedi. Savcı, mütalaasında Ayhan Çarkın’ın tutuksuz yargılanmasını istedi. Savcının iddialarının soyut olduğu ve aynı durum Ayhan Çarkın’ın da geçerli olduğu için tutuksuz yargılanmasına ve cinayetlerden üzüntüsünden kaynaklı tahkir ve tezyif suretine” ifadelerinin ardından müşteki avukatları savcıya tepki gösterdi. Duruşma salonunda müşteki yakınları sanık yakınları arasında kavga çıktı. Taraflar birbirine su şişesi ve sandalye fırlattı. Kavga devam derken, duruşma salonuna çevik kuvvet girdi. Kavganın yatışmasının arından izleyiciler dışarı çıkarılırken, sanıklar içeride tutuldu.

CİHAN

Yorumlar