Fadıloğlu’undan yılın annesine ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinde ‘yılın annesi’ seçilen Emine Akpınar’ı evinde ziyaret etti. Mahalleliler tarafından coşkuyla karşılanan Rıdvan Fadıloğlu, 15 yaşındaki torunu ile yaşayan Emine...

Google Haberlere Abone ol
Fadıloğlu’undan yılın annesine ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesinde ‘yılın annesi’ seçilen Emine Akpınar’ı evinde ziyaret etti. Mahalleliler tarafından coşkuyla karşılanan Rıdvan Fadıloğlu, 15 yaşındaki torunu ile yaşayan Emine Akpınar’ın evine misafir oldu.

Yılın annesi seçilen Emine Akpınar’ın kızının eşi, yıllar önce hayatını kaybetti. Eşini kaybeden Emine Akpınar’ın kızı, ikinci defa evlilik yaptı. Torunlarını çok seven Emine Akpınar, torunlarından ayrılmak istemedi ve torunlarını yanına aldı. Büyük bir fedakarlık örneği gösteren anneanne Emine Akpınar, bir torununu evlendirirken, diğer torununun da okuması için çaba sarf ediyor. Annelerin hatırlanmasının bir gün ile sınırlandırılmasına karşı olduğunu ifade eden Emine Akpınar, “Anneler sadece Anneler Günü’nde hatırlanmamalı. Anneler, her gün, her gece, her saat hatırlanmalıdır. Hepiniz biliyorsunuz ki cennet annelerin ayakları altındadır” dedi.

‘Anneler Günü’nün sadece bir gün kutlanmaması lazım’ diyen Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Annelerin unutulacağı bir an dahi olamaz. Gözümüzü açtığımız andan kapatacağımız ana kadar annenin hasretini her zaman çekeriz. Çünkü karşılıksız veren tek kimse anne-babadır. Doğumumuzdan ölümümüze her zaman kendi yemez yedirir, kendi içmez içirir, kendi giymez giydirir. Annelerin ve babaların hakkının ödenmesi mümkün değildir. Onları bir gün anmak değil, onlara gerçek manada evlatlık yaparak anneler gününü kutlamamız lazım. Onları unutmamamız lazım.”

CİHAN

Yorumlar