Fadıl Akgündüz’e suikasti 'sahipsiz inek' düzenlemiş

En son Maldivler’deki tatil projesinin de hayal kırıklığı ile sonuçlanan işadamı Fadıl Akgündüz Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı şikayet mektubunda “2011 seçimlerimden iki gün önce bana bir ‘suikast...

Google Haberlere Abone ol
Fadıl Akgündüz’e suikasti 'sahipsiz inek' düzenlemiş

En son Maldivler’deki tatil projesinin de hayal kırıklığı ile sonuçlanan işadamı Fadıl Akgündüz Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı şikayet mektubunda “2011 seçimlerimden iki gün önce bana bir ‘suikast trafik kazası’ düzenlendi” iddiasında bulunmuştu.

Mektubunu Caprice Termal otelin internet sitesinden basına duyuran ve medyada geniş yankı bulan Akdüngüz'ün şikayet mektubunda kendisine suikast düzenlediğini iddia ettiği ineğin resmi kayıtlara 'sahipsiz' olarak geçtiği öğrenildi. Kaza sonrası, ölen ineği kimsenin sahiplenmediği, bunu da ineğe çarpan araçta meydana gelen hasarı ödememek için yaptıkları öğrenildi.

Suçlamayı saçmalık olarak değerlendiren kazanın olduğu bölgede bulunan Sazlı Mahalle muhtarı Çetin Yolcuoğlu, ineğin sahibinin bulunmasının zor olduğunu söyledi. Aynı bölgede muhtarlık yapan Argavlı Mahalle Muhtarı Ümit Serpen de, “Biz olayı duymuştuk. İneğin sahibi kimdir bilmiyoruz. İddia çok komik.” dedi.

Fadıl Akgündüz’ün mektubunda geçen "Paralel yapı bana 2011 seçimlerinden 2 gün önce inekle suikast düzenledi” dediği olayda ölen ineğin kayıtlara sahipsiz olarak geçtiği öğrenildi. Jandarma kayıtlarına geçen 11 Haziran 2011 tarihindeki kazayla ilgili Sazlı Beldesi yakınlarında meydana gelen olayda, Fadıl Akgündüz’ün aracının çarptığı inek telef olmuştu. Akgündüz’ün aracında maddi hasar meydana gelmiş, Akgündüz kaza sonrası verdiği ifadede “Kazanın nasıl olduğunu anlayamadım birden önüme çıktı.” ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar