Faciayla biten LYS gezisinde ölen gençlerin cenazeleri köylerine gönderildi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde dün yapılan LYS sonrasında stres atmak amacıyla çıktıkları gezinti sırasında geçirdikleri kazada hayatlarını kaybeden iki gencin cenazesi toprağa verilmek üzere köylerine gönderildi.Aralarında kuzenlerin de...

Google Haberlere Abone ol
Faciayla biten LYS gezisinde ölen gençlerin cenazeleri köylerine gönderildi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde dün yapılan LYS sonrasında stres atmak amacıyla çıktıkları gezinti sırasında geçirdikleri kazada hayatlarını kaybeden iki gencin cenazesi toprağa verilmek üzere köylerine gönderildi.

Aralarında kuzenlerin de bulunduğu 18 yaşlarındaki 3'ü kız, 4 erkek, dün yapılan LYS sonrasında kiraladıkları 34 JA 9344 plakalı araçla Mudanya'ya gelmiş, bir süre Yeni Mahalle Gül Sokak'taki tepeden ilçeyi bir süreye seyrettikten sonra dönüş yolunda kaza geçirmişti. Kazada, İdil Bayer (18) ve Beyza Varol vefat etmiş 5 kişi de yaralanmıştı.

Kesin ölüm nedenini belirlenmesi amacıyla cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen İdil Bayer ve Beyza Varol'un işlemleri tamamlandı. İdil Bayer'in cenazesi Orhangazi'nin Gürle köyüne, Beyza Varol'un cenazesi ise toprağa verilmek üzere Gemlik Büyükkumlaya götürüldü. Adil Tıp Kurumu önüne gelen gençlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Özellikle Beyza Varol’un babası ve yakınları ayakta durmakta zorlandı.

Öte yandan kazada yaralanan Aytuğ Bayer (18), Berfu Çakır (20), Basri Yılmaz (17), Beril Varol (17) ve Tolga Şahin'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

CİHAN

Yorumlar