'Facebook'tan reklam alışverişi yapıldı' diye kredi kartından 1780 TL kesildi

Bursa'nın Harmancık ilçesinde, polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat eden bir kişi, bilgisi dışında kredi kartından 1780 TL 'www.

Google Haberlere Abone ol
'Facebook'tan reklam alışverişi yapıldı' diye kredi kartından 1780 TL kesildi

Bursa'nın Harmancık ilçesinde, polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat eden bir kişi, bilgisi dışında kredi kartından 1780 TL 'www.facebook.com'dan reklam alışverişi parası kesildiğini söyledi. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan vatandaş, olayı gerçekleştiren kimliği henüz belirlenemeyen kişiden şikayetçi olduğunu söyledi.

Harmancık'ta ikamet eden A.A. (44) Harmancık Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek, kredi kartından sosyal paylaşım sitesinden reklam alışverişi yaptığı gerekçesiyle 1780 TL para kesildiğini söyledi. A.A. ifadesinde, "Telefonuma banka tarafından mesaj geldi. Mesajı okuduğumda iradem dışında 1,01 dolar tutarında kredi kartı harcaması yapıldığı yazıyordu. Yaklaşık 10 dakika sonra da banka genel merkezinden arayan banka yetkilileri, iradem dışında kredi kartımdan 1780,51 TL 'facebook.com'dan reklam alışverişi yapıldığını söylediler. Bu eylemleri gerçekleştirenlerden şikayetçiyim" dedi.

A.A., polis merkezinin ardından adliyeye giderek Cumhuriyet Savcılığı'na da olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. CİHAN

Yorumlar