EXPO 2016 Antalya'da bahçe kurmak için gelen ilk ülke Çin

EXPO 2016 Antalya’da bahçe kurmak için turizm şehrine gelen ilk ülke Çin Halk Cumhuriyeti oldu. Çinli heyet, fuar alanında inceleme yaparak bilgi aldı.Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü...

Google Haberlere Abone ol
EXPO 2016 Antalya'da bahçe kurmak için gelen ilk ülke Çin

EXPO 2016 Antalya’da bahçe kurmak için turizm şehrine gelen ilk ülke Çin Halk Cumhuriyeti oldu. Çinli heyet, fuar alanında inceleme yaparak bilgi aldı.

Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü Su Youmin ve Intex Shanghai Co. Ltd. Sergi Direktörü Cui Lin, EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulundu.

Çin’li heyet, ilk olarak EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay başkanlığında yapılan toplantıda, alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çin’in Botanik Expo’larda önemli bir ülke olduğunu belirten Genel Sekreter Selami Gülay, 187 ülkeye davet mektubu gönderildiğini, inceleme yapmak üzere gelen ilk ülkenin Çin olduğunu aktardı.

Daha sonra EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulunan Çinli heyet, projeyi yerinde inceleyerek, ülkeleri için verilebilecek alan konusunda bilgi aldı. Antalya’da düzenlenecek Expo’yu çok önemsediklerini belirten CFA Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, EXPO 2016 Antalya’nın çiçek ve çocuk temasına uygun bir bahçe oluşturmak istediklerini belirtti. CİHAN

Yorumlar