Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı açıldı

Antalya’da evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı 'Biz Evleniyoruz - Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı' açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı açıldı

Antalya’da evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı 'Biz Evleniyoruz - Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı' açıldı. Evlenecek çiftler için düğün davetiyesinden gelinliğe bir çok ürünün yer aldığı fuarda 10 çift için de nikah töreni düzenlendi.

Antalya’nın tek evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı 9. senesinde de evlenecek olan çiftlere adres olmaya devam ediyor. Detay Fuarcılık tarafından organize edilen ‘Biz Evleniyoruz - Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’ Antalya Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı. 13-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda evlenecek olan çiftlere adres olacak. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin aradığı her şeyi bulabileceği fuarda, gelinlik ve moda evleri, otel, restoran, ev tekstili, takı, mücevher, mobilya, davetiye, nikah şekeri, beyaz eşya, çiçekçi, düğün salonu, züccaciye, kuaför, fotoğraf stüdyosu, mutfak banyo ekipmanları, ayakkabı, çanta, halı, dekorasyon ürünler ile çeyiz ve organizasyon firmaları yer alıyor. Dört gün boyunca açık kalacak fuarda 80’e yakın firma katılıyor.

Öte yandan, fuar kapsamında 2005 yılından bu yana geleneksel hale gelen Detay Fuarcılık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa olarak gerçekleştirdiği toplu nikah töreni düzenlendi. Törende, Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Özen, 10 çiftin nikahlarını kıydı. CİHAN

Yorumlar