Evinin yanındaki metruk binanın yıkımı için görevlilere ağlarcasına yalvardı

Erzurum'da bir vatandaş evinin yanındaki metruk binanın sökülmesi için belediye yıkım ekiplerine ağlarcasına yalvardı.

Google Haberlere Abone ol
Evinin yanındaki metruk binanın yıkımı için görevlilere ağlarcasına yalvardı

Erzurum'da bir vatandaş evinin yanındaki metruk binanın sökülmesi için belediye yıkım ekiplerine ağlarcasına yalvardı. Belediye ekipleri, metruk binaya bitişik evinde hasar göreceği gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirmedi.

Merkez Yakutiye ilçesi Veyis Efendi Mahallesi'ndeki metruk bir binada geçen hafta içerisinde Emine K. isimli 32 yaşındaki bir kadın bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından Yakutiye Belediyesi yıkım ekipleri tinercilerin mekanı haline gelen aynı semtteki metruk binaların yıkımına başladı. 62 yaşındaki Sırrı Keçeci'nin evinin bitişiğindeki iki katlı metruk bina ise ekipler tarafından yıkılmadı. Gerekçe ise metruk binanın bitişiğindeki Keçeci'nin evinin de yıkımdan hasar görebileceğiydi. Sırrı Keçeci ise çocuklarının ve eşinin akşam saatlerinde metruk bina nedeniyle dışarı çıkamadığını ve mağdur olduklarını belirterek, yıkım ekiplerinden söz konusu evin yıkılmasını istedi. Belediye ekipleri ise mühendislerin onayı olmadan söz konusu binayı yıkamayacaklarını dile getirdi. Ağlarcasına, ekiplere metruk binanın yıkılması için yalvaran Keçeci, "Evi yıkın. Her türlü sorumluluğu üstleniyorum. Karanlık çöktü mü, evimizden dışarı çıkmaya korkuyoruz." dedi.

Belediye yıkım görevlileri ise söz konusu metruk binanın yarın sökülmesi için çalışacaklarını ve bunun içinde kurum mühendisinin onayı gerektiğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar