Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, tapu müdürlüğündeki son görüntüleri ortaya çıktı. Küçük'ün neşeli halleri dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Evini Sattıktan Sonra Öldürülen Doktorun Son Görüntüleri

Düzce'de evini sattıktan sonra öldürülen 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük'ün, arsa sattığı ve cinayetten tutuklanan şüphelilerden 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile tapu devrini yaptığı Düzce Tapu Müdürlüğü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dr. Emine Küçük, Muhammet Ali Yıldız ile belge imzalarken tebessüm ediyor.

CESETLERİ TIR PARKINA ATILMIŞTI

Geçen çarşamba günü meydana gelen vakada Dr. Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi bulunan ilaç temsilcisi 28 yaşındaki Mustafa Bayrak, Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde öldürülürken, cesetleri TEM Otoyolu'ndaki bir TIR parkına atıldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü tahkikat kapsamında gözaltına tahsil edilen Muhammet Ali Yıldız, Mahmut Işık ve Murat Bilgin çıkarıldıkları mahkeme vasıtası ile tutuklandı.

TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ SON GÖRÜNTÜLER

Düzce'de eşinden boşandıktan sonra İstanbul'da göreve başlayan Dr. Emine Küçük'ün, Düzce'de bulunan evinin satışı için geçen çarşamba günü Düzce Tapu Müdürlüğü'ne gelişi güvenlik kameralarına yansıdı. Dr. Emine Küçük ilk şekilde sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne kimi işlemler için gelirken, daha sonra öğle saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne 25 yaşındaki Muhammet Ali Yıldız ile müşterek gelerek satış işlemleri için evraka imza attı.

YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM DİKKAT ÇEKİYOR

Dr. Emine Küçük'ün yüzündeki tebessüm dikkat çekerken, satış işlemleri esnasında Muhammet Ali Yıldız ile sohbet etmesi kameralara yansıdı.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar