Evin önünden geçen su borusu patladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Cemalpaşa Mahallesi 1559 Sokak'ta oturan Bilal ve Süleyhe Büyüktolu çiftinin evinin önünden geçen su borusu gece saat 03.

Google Haberlere Abone ol
Evin önünden geçen su borusu patladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Cemalpaşa Mahallesi 1559 Sokak'ta oturan Bilal ve Süleyhe Büyüktolu çiftinin evinin önünden geçen su borusu gece saat 03.00'de patladı. Büyüktolu, suyun hala akmaya devam ettiğini, kimsenin sahip çıkmadığını savundu.

Uçak sesine benzer bir sesle uyandıklarını belirten Süleyha Büyüktolu, ''Üç gün önce eşim evimizin önünden geçen su borusunda sızıntı olduğuna dair su arızaya başvuru yaptı. Hiç gelen olmadı ve üç gün sonra da gecenin bir yarısı su borusu patladı. Patlamadan sonra da eşim 153’ü aradı telefonu açmadılar, itfaiyeyi aradı bizim görevimiz değil demişler, eşim en son polisi aradı, polis Kadirli Belediyesi su işlerinden bir kişiyle geldi, o da eşime beyefendi bu bizim suyumuz değil, Cığcık köyünün suyu dedi. Su hala akmaya devam ediyor, bu su borusuna neden kimse sahip çıkmıyor?'' dedi.

Kimsenin su borusuna sahip çıkamadığını ifade eden Bilal Büyüktolu, ''Kendi çabalarımızla evimize su girmesin diye mücadele ediyoruz. Boruyu kim tamir edecekse gelip buraya tamir etmiyor. Gece saat 03.00’ten bu yana evime su girmesin diye uğraşıyorum.'' dedi.
CİHAN

Yorumlar