Evi yanan kadın ve 3 yaşındaki kızına Kimse Yok Mu'dan yardım eli

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde evi yanan kadın ve 3 yaşındaki kızına Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi tarafından giyim, gıda ve mobilya yardımında bulunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Evi yanan kadın ve 3 yaşındaki kızına Kimse Yok Mu'dan yardım eli

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde evi yanan kadın ve 3 yaşındaki kızına Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Şubesi tarafından giyim, gıda ve mobilya yardımında bulunuldu.
Boğazlıyan Kemaliye Mahallesi'nde 3 yaşında kızıyla oturan Tekmile Çaldıran’a ait evde 5 gün önce çıkan yangında ev komple yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Bu durum karşısında harekete geçen Kimse Yok Mu Derneği Yozgat İl Temsilcisi Halil Ceylan, konuyu derneğin İç Anadolu Bölge Koordinatörü İbrahim Çiçek’e ileterek Çaldıran, ailesi için yardım talebinde bulundu. Çiçek’te hemen harekete geçerek; yatak, baza, halı, kanepe, masa- sandalye, yorgan, battaneiye, kardorap, gıda ve giysi yardımlarının oluşturduğu bir kamyon eşyayı aileye teslim edilmesi için Kimse Yok Mu Yozgat Şubesi İyilik Noktası’na gönderdi.
Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilcisi Halil Ceylan, aileye yardımları teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, dernek olarak her zaman yardıma muhtaç insanların yanında olduklarını söyledi.
Ceylan, "Boğazlıyan ilçemizde ailemizin evinin yandığını ve yardıma ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Durumu hemen bölge koordinatörümüz İbrahim Çiçek’e bildirdik. Sağolsun bölge kordinatörümüzde 2 gün içerisinde ailemizin bütün ihtiyaçlarına karşılayacak şekilde temel ihtiyaçlarından mobilya ihtiyacına kadar bir kamyon dolusu eşyayı ailemize teslim edilmesi için bize gönderdi. Bizde büyük bir mutluluk içerisinde ailemize gelen bu yardımları teslim ettik. Bu vesile ile ailemize tekrar geçmiş olsun dilekleirmizi sunuyor. Dernek olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum."dedi.
Kimse Yok mu Derneği'nin Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın yaklaşık 100 ülkesinde olup, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koştuğunu söyleyen Ceylan, " Kimsezilerin sesi olan, derneğimiz ilimizde 2012 yılında hizmete başlamış olup, Yozgat ve tüm ilçelerine yardım götürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda açıldığı günden bbu yana Yozgat genelinde yaklaşık 2 bin 500 kayıtlı ihtiyaç sahibi ailemize yardımda bulunduk. Şu ana kadar yaklaşık 10 bin kişiye giyim bin 500 ailemize ise gıda yardımı yaptık. İnşallah bu yardımlarımızla ailemizin yaralarının sarılmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz."diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar