Evi soyulan şahıs, doğum yapan eşini almaya gidemedi

Avcılar'da evi soyulan şahıs, doğum yapan eşini sabah hastaneye almaya dahi gidemedi. Cüzdanı, cep telefonu, arabasının anahtarı ve tüm parası çalınan vatandaşın eşi ve bebeği eve taksiyle gelebildi.

Google Haberlere Abone ol
Evi soyulan şahıs, doğum yapan eşini almaya gidemedi

Avcılar'da evi soyulan şahıs, doğum yapan eşini sabah hastaneye almaya dahi gidemedi. Cüzdanı, cep telefonu, arabasının anahtarı ve tüm parası çalınan vatandaşın eşi ve bebeği eve taksiyle gelebildi. Talihsiz baba olaydan etkilenen 6 yaşındaki kızının akşam Ipad’ini sakladıktan sonra yattığını söyledi.

Gümüşpala Mahallesi’nde oturan Alaaddin Albayrak’ın evi geçtiğimiz cumartesi sabahı soyuldu. 06.30 sıralarında mutfak penceresinden eve giren hırsız, Albayrak’ın ve kayınbiraderinin montlarını, telefonlarını, dizüstü bilgisayarını ve arabasının anahtarını alarak kayıplara karıştı. Doğum yapan eşini hastaneden alma heyecanıyla sabah kalkan Albayrak soyulduğunu fark etti. Tüm paraları ve aracının anahtarı da çalınan Albayrak hastaneye gidemedi. Bunun üzerine eşine telefonşa ulaşan Albayrak, taksi ile gelmelerini istedi.

Binanın üç tarafında kamera bulunduğunu belirten Albayrak, hırsızın kamera bulunmayan taraftan girdiğini söyledi. Evde kayınbiraderi ve kendisinin bulunduğunu anlatan Albayrak, “Mutfak penceresinden girmiş. Askıdan montları almış. Salonda yatıyordum. Şarjdaki telefonumu almış. Kayınbiraderimin de telefonunu almış. Cüzdanlarımız montlarımızdaydı. Tüm kimlikler ve paralarımız gitti.” dedi.

Eşinin yeni doğum yaptığını belirten Albayrak, “O gün sabah gidip hastaneden çıkaracaktım. Gidemedim. Arabanın anahtarını da almışlar, hiç para da kalmadı. Yurtdışındaydım, doğuma da yetişememiştim. Hastaneden çıkarmaya da gidemedim. İki kere mağdur ettim eşimi. Geldi ağlıyordu. En çok da buna üzüldüm. Diğer çocuğum da psikolojik olarak etkilendi.” diye konuştu.

Yan binadaki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri izlediklerini anlatan Albayrak, “Montlarımızdan ve bilgisayar çantasından tanıdık şahısları. Kaçarken pasaportumu düşürmüşler. Onu da komşular bulmuş.” dedi.

Albayrak şimdi polisin, aynı sokakta bulunan özel ve devlet yurduna ait güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri almasını ve hırsızları tespit etmesini bekliyor.

Eşinin doğumda da hastaneden çıkarken de gelemediğini belirten anne Servet Albayrak, bu duruma çok üzüldüğünü söyledi.

Olaydan etkilenen 6 yaşındaki Nilay ise Ipad’ini sakladıktan sonra yatıyor. Minik Nilay, “Hırsızlar almasın diye dolaba saklıyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar