Eve giren yılanı öldürdükten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde, eve giren yılanı öldüren ev sakinleri ile itfaiye ekipleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Olay bugün Aydın Efeler ilçesi Zafer Mahallesi 106 sokak 34 numaralı müstakil bir evde meydana geldi. Gülizar Tanrıverdi'nin...

Google Haberlere Abone ol
Eve giren yılanı öldürdükten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde, eve giren yılanı öldüren ev sakinleri ile itfaiye ekipleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Olay bugün Aydın Efeler ilçesi Zafer Mahallesi 106 sokak 34 numaralı müstakil bir evde meydana geldi. Gülizar Tanrıverdi'nin 2 yaşındaki oğlu Batuhan, birlikte oturdukları sırada yılan gördüğünü söyledi. Bunun üzerine hemen çocuğunu alarak evden çıktı. Tanrıverdi'den durumu öğrenen kayını Şaban Tanrıverdi ve mahalle sakinleri, hayvanı bir yüklüğün altında sıkıştırdı. Bu sırada itfaiyeden de yardım istendi. Olay yerine itfaiye ekiplerinin de gelmesiyle yüklükteki yorgan ve döşekler indirildi. Yüklüğün altında saklanan 1 metrelik yılan, sıkıştırılarak öldürüldü. Soğuk kanlı hayvanın öldürülmesinin ardından Şaban Tanrıverdi ve komşuları, boyunlarına dolayarak evden çıktı. Yılandan korkmadığını belirten Şaban Tanrıverdi, itfaiyecilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Yılanın öldürülmesinden sonra genç kadın çocuğuyla birlikte evine girebildi.

CİHAN

Yorumlar