Evden uzaklaştırma cezası olan koca eşini sokak ortasında bıçakladı

Eskişehir'de hakkında boşanma davası bulunan ve 2. Aile Mahkemesi tarafından 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtilen Tuncay Yalçın, (54) eşi Yasemin Yalçın'ı (54) sokak ortasında bıçakladı. Ağır yaralanan Yasemin Yalçın kaldırıldığı...

Google Haberlere Abone ol
Evden uzaklaştırma cezası olan koca eşini sokak ortasında bıçakladı

Eskişehir'de hakkında boşanma davası bulunan ve 2. Aile Mahkemesi tarafından 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtilen Tuncay Yalçın, (54) eşi Yasemin Yalçın'ı (54) sokak ortasında bıçakladı. Ağır yaralanan Yasemin Yalçın kaldırıldığı hastanede 8 saat sonra yaşamını yitirdi.

Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak'ta Salon Canan isimli bayan kuaförünün önünde meydana geldi. İddialara göre, aralarında boşanma davası bulunan ve Eskişehir 2. Aile Mahkemesi tarafından 'tehdit ve aşağılama' yapmaması için 6 ay uzaklaştırma cezası alan Tuncay Yalçın eşi Yasemin Yalçın'ı telefonla arayarak, "12 yıllık eşimsin uzaklaştırmam var 6 aydır çocuğumu göremiyorum. Allah rızası için 5 dakikada olsa çocuğumu bana göster." dedi. Komşularının ifadelerine göre, koca alkollü olduğu için Yasemin Yalçın, çocuğunu görüştürmek istemedi. Bunun üzerine uzaklaştırma cezası alan koca eşinin bulunduğu sokağa giderek eşiyle tartıştı. Ancak kısa bir süre sonra tartışma büyüdü ve Tuncay Yalçın eşine hakaretler ederek elindeki bıçakla saldırdı. Can havliyle Salon Canan'ın içine kaçan Yasemin Yalçın, "Seninle konuşacak bir şeyim yok. Sen evime girdin, evime zarar verdin, alkol kullanıyorsun git buradan." diye karşılık verdi. Yüklenerek kapıyı açan Tuncay Yalçın, üzerinde taşıdığı bıçakla Yasemin Yalçın'ı göğsünden, bacağından ve kolundan yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler Tuncay Yalçın'ı olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli Tuncay Yalçın'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Daha sonra gelen 112 sağlık ekipleri yaralı Yasemin Yalçın'ı ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan Yasemin Yalçın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kadının bıçaklandığı iş yerinin sahibi Canan Kaçar, olayı şu şekilde anlattı: "Yasemin abla ayın 22'sinde buraya geldi, ondan 10 dakika sonra eşi Tuncay ağabey de geldi. Kapının önünde bağrışmaya başladılar. Sonra 155'ten iki tane ekip geldi. Tuncay ağabey, Yasemin ablaya çocuğunu görmek istediğini söyledi. Yasemin abla da 'çok sarhoşsun, git yarın gel' dedi. Sonra karşı çimenliklerden bağırmaya başladı. Sonra Yasemin ablaya telefonda, 'seni öldüreceğim, iki gün daha nefes al seni öldüreceğim' dedi. Yasemin abla da memurlara, 'bak beni öldüreceğini söylüyor' dedi. Sonra memur arkadaşlar Tuncay'ın yanına gitti ve geldiler. Sonra memurlar, 'abla sen evine çık, artık rahatsız etmeyecek' dediler. Yasemin abla da, 'can güvenliğim yok, siz onu bu gece alın nezarete götürün' dedi. Polisler de 'siz bu gece yatın, eğer tekrar sizi rahatsız ederse bakarız' dedi. Sonra dün yine buraya gelmişler. Yasemin abla can havliyle dükkanıma giriyor. Sonra arkasından adam giriyor dükkana. Yasemin ablayı dükkanda göğsünün ortasından 3 kez bıçaklamış." CİHAN

Yorumlar