Evden uzaklaştırma cezası alan koca yine eylem yaptı

Gaziantep’te ‘Kadına Şiddet Yasası’ çerçevesinde evden uzaklaştırma cezası aldığı iddia edilen ve daha önce Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin’le görüşmek için 2 eylem yapan şahıs, güvenlik güçlerini yine alarma geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Evden uzaklaştırma cezası alan koca yine eylem yaptı

Gaziantep’te ‘Kadına Şiddet Yasası’ çerçevesinde evden uzaklaştırma cezası aldığı iddia edilen ve daha önce Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Fatma Şahin’le görüşmek için 2 eylem yapan şahıs, güvenlik güçlerini yine alarma geçirdi. Aracıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önüne gelen cezalı koca, güçlükle ikna edilip gözaltına alındı.

Daha önce Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapan 39 yaşındaki Çetin P., yeniden aracıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin önüne geldi. 27 AS 348 plakalı aracıyla protokol kapısının önünde beklemeye başlayan Çetin P., AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’le görüşmek istediğini söyledi. Aksi taktirde kendisini yakacağını söyleyen Çetin P., güvenlik güçlerini de harekete geçirdi. Polis bir yandan Çetin P.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de olası bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi.

Uzun uğraşlar sonucu polisin ikna ettiği Çetin P., gözaltına alınmak üzere Karşıyaka Polis Merkezi’ne götürüldü. Araç da yapılan aramadan sonra çekici tarafından belediye önünden kaldırıldı. CİHAN

Yorumlar