Evden Gezmeye Diye Çıkan 13 Yaşındaki Özlem Bir Aydır Kayıp

Uşak'ta evden gezmeye diye çıkan 13 yaşındaki Özlem Yıldırım'dan bir aydır haber yok. Küçük kızın anne ve babası panik halinde yetkililerden yardım istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Evden Gezmeye Diye Çıkan 13 Yaşındaki Özlem Bir Aydır Kayıp

Uşak'ta rüştiye öğrencisi kızları 13 yaşındaki Özlem Yıldırım'dan bir aydır haber alamayan yakınları, hayatından kaygı ettiklerini belirtip, bulunması için yetkililerden katkı istedi.

GEZMEK İÇİN DIŞARI ÇIKTI

Uşak Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu 7'nci derslik öğrencisi Özlem Yıldırım, geçen 15 Şubat'ta dolaşmak için evlerinden çıktı. Ancak, akşam olmasına karşın dönmeyince bir tekstil fabrikasında çalışan işçi baba Mustafa Yıldırım ve evhanımı benzeri Günhan Yıldırım, polise yitik başvurusunda bulundu.

HER TELEFON, HER KAPI BİR UMUT

Daha öncelikle de 6 kez eve geç gelen kızları Özlem'i gidebileceği yerlerde aramalarına karşın bulamadıklarını belirten Yıldırım çifti, her çalan kapıda, her çalan telefonda kızlarından bir haber alma umuduyla beklediklerini söyledi.

'NE OLUR YARDIM EDİN!'

Kızının bir aydır yitik olduğunu belirten Mustafa Yıldırım, 'Evden gitmesini gerektirecek, bildiğimiz bir derdi yoktu. Bu kadar uzun süreli şekilde daha öncelikle evden ayrıldığı hiç olmadı. Çocuğum yaşıyor mu yok ise ölü mü bilmiyoruz. Aramadığımız yer kalmadı. Yerini bilen yada görenlerin insaniyet ismine polise haber vermesini istiyoruz. Yetkililerden de kızımın bulunması için destek bekliyoruz' dedi.

'YÜREĞİM YANIYOR'

Gözü İhtiyar anne Özlem Yıldırım da yüreklerinin yandığını belirterek, 'Her çalan zilde kızımdan bir haber ati umuduyla yaşıyorum. Kızım eve dönmeden bize sorunsuzca uyku yok. Kızım bizi duyuyorsan bir an öncelikle evine dön' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar