Etek hırsızları kamerada

Beyoğlu’nda, kapı kilidini kırarak tekstil atölyesine giren hırsızlar, yaklaşık 10 bin TL değerinde etek çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Etek hırsızları kamerada

Beyoğlu’nda, kapı kilidini kırarak tekstil atölyesine giren hırsızlar, yaklaşık 10 bin TL değerinde etek çaldı. Atölye sahibi, aynı bölgede bir haftada üçüncü kez hırsızlık olduğunu söyledi. Etek hırsızlığı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Örnektepe Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Selvi Sokak’ta bulunan konfeksiyon atölyesinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, tekstil atölyesinin önünde duran otomobilden inen 3 kişiden ikisi etrafı kontrol ettikten sonra tekstil atölyesine doğru yöneldi. Dışarıda kalan bir kişi ise etrafı kontrol etti. Daha sonra çaldıkları etekleri otomobile taşıyan hırsızlar olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Atölye sahibi Nurhan Yakut , sabah dükkana geldiğinde camların ve kapının kırıldığını ve eteklerin çalındığını söyledi. Yakut, “300 tane etek çalınmış, yaklaşık 10 bin TL zararım var. Bir hafta içerisinde bu bölgede hırsızlık olayları arttı. Benim atölyeyle birlikte aynı bölgede meydana gelen üçüncü hırsızlık.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar