Esrarengiz kazada ölenlerin aracında çelik yelek de bulundu (3)

İzmir'in Foça ilçesinde dün meydana gelen, iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı trafik kazasının ilginç detayları ortaya çıkmaya başlıyor. Üç tabanca ve uzun namlulu bir silaha ait mermilerin yanı sıra arabada...

Google Haberlere Abone ol
Esrarengiz kazada ölenlerin aracında çelik yelek de bulundu (3)

İzmir'in Foça ilçesinde dün meydana gelen, iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı trafik kazasının ilginç detayları ortaya çıkmaya başlıyor. Üç tabanca ve uzun namlulu bir silaha ait mermilerin yanı sıra arabada bir de çelik yeleğin bulunduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden ve üzerinden Armağan A. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan kişinin, Mahmut Kaya olduğu belirlendi. Hayatını kaybeden ve kimliği belirlenemeyen diğer kişininse Yılmaz İ. olduğu belirtildi. Ailesi tarafından henüz teşhis edilmeyen Yılmaz İ.'nin cenazesinin, DNA tahlilinden sonra yakınlarına teslim edeceği öğrenildi. Yaralı olarak kurtulan ve tedavisi devam eden kişinin ise 18 yaşındaki İsmail A. olduğu belirlendi.

Şahısların İstanbul'da tefecilik yapan bir kişi adına çalıştıkları ve para tahsilatını yapmak için iki gün önce kiralık otomobille İzmir'e geldikleri, daha sonra Foça'ya gittikleri öne sürüldü. Hayatını kaybeden zanlı ve yaralıların 10'nun üzerinde hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğunu da ortaya çıkartan jandarma, telefon görüşmelerini de incelemeye aldı.

Kazada arka koltukta oturan ve Ege Üniversitesi'nde tedavi altına alınan 18 yaşındaki yaralı İ.A.'nın ifadesi alındı. İ.A. ifadesinde tabancaların kendilerine ait olmadığını Foça'ya tatile geldiklerini iddia etti. Çelişkili ifade verdiği öğrenilen İ.A.'nın daha önce de hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu tespit edildi. İ.A.'nın ayrıca 2,5 aydır İstanbul'daki ailesinin evine gitmediğini, iki defa telefonla aradığı ve iş bulmak için uğraştığını söylediği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar