Esnaftan Başkan Kocasinan'a teşekkür plaketi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye çapında değer kazanan esnaf sitelerinin başarılı olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Esnaftan Başkan Kocasinan'a teşekkür plaketi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye çapında değer kazanan esnaf sitelerinin başarılı olduğunu söyledi.

Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Salih Gülay, Şoförler Odası Başkanı Ali Ateş, Odun Kömürcüler Sitesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, Başkan Bekir Yıldız'ı ziyaret ederek esnaf hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Başkan Bekir Yıldız, esnafların herhangi isteği için her zaman başlarını açıp koştuklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Esnafa iyi şartlarda ve ticaretini geliştirebileceği alanlar, bölgeler, imkanlar açmak lazım. Bunun için de gücümüzün ve aklımızın yettiği kadar bu işi geliştirdik. Güzel olan şey bizim dönemimizde yapılan girişimlerin hepsi iyi sonuç verdi. Gerek esnaf arkadaşlarımızın önünü açma çalışmaları, onların işlerini azdan çoktan artırma gayretleri, gerek Türkiye'de ses getirdiği gibi Kayseri'deki bugüne kadar 20'yi geçen esnaf sitesi hiç biri de başarısızlıkla sonuçlanmadı. Bu bizi çok memnun ediyor. En son 1000-1100 nüfuslu bir Mobilya Kent kurulmaya başlandı. Biz esnafımızın önünü açmayı bir borç bildik" dedi.

Görev yapan belediye başkanlarının hepsinin de esnaflıktan gelmiş olmasının başka farklılık olduğuna dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, "Bana göre 20 yıl uzunca bir süre. Hiçbir engel olmamasına rağmen yenilenmek için bırakmaya karar vermiştim. Arkadaşlar, parti teşkilatı, genel merkez, Kayseri halkı 'başkanım bir dönem daha' dediyse de tadında bırakmak fikri daha cazip geldi. Hayattan çekilmiyoruz ölene kadar olayların içerisinde kalırız. Eğer arkamızdan hayır dua, hoş seda bırakmışsak memnuniyetimiz olur. Hatırlanmak güzel bir duygu. Biz de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Salih Gülay, Ali Ateş, Mehmet Tiryakioğlu, "Halkımız sizden memnun. Yeriniz unutulacak gibi değil. Gönlümüzdeki yeriniz hiçbir zaman eksilmeyecek. İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz eserlerle biz iftihar ediyoruz. Bundan sonra ki yaşamınızda size başarılar diliyoruz esnafımız Kocasinan'a minnettar " şeklinde duygularını dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar