Esnafla buluşan SP adayı Gerçek’ten halk kapalı pazar yeri istedi

Saadet Partisi Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Hamitler TOKİ pazar yerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Esnafla buluşan SP adayı Gerçek’ten halk kapalı pazar yeri istedi

Saadet Partisi Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Hamitler TOKİ pazar yerini ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Gerçek, vatandaşla sohbet etti.

Bir kısım pazarcı esnafı, çeşitli sıkıntılarının olduğunu, kışın çamur, yazın toz içinde ekmek mücadelesi verdiklerini belirtti. Vatandaşlar Gökhan Gerçek‘ten seçilmesi halinde kapalı pazar yeri talebinde bulundu.

30 Mart tarihinde göreve gelmeleri halinde her semte estetik kapalı pazar yeri yapacaklarını söyleyen Gökhan Gerçek; "En temel belediyecilik hizmetlerinden bile yoksundur. Seçim ziyaretlerimiz kapsamında pazarcı esnaflarımızla kucaklaşıp sorunlarını dinledik. Pazarlarda gördüğümüz esnafta sıkıntılı, halkta sıkıntılı ve belediyecilik hizmetleri bakımından Osmangazi maalesef sınıfta kalmıştır. Herkes Saadet’i bekliyor” dedi.

Göreve geldiklerinde işi ehline vereceklerini anlatan Gerçek, “Kesinlikle partizanlık yapmayacağız, kapımızı herkese açık tutacağız, her konuda adaleti gözeteceğiz ve belediye imkanlarımızı artıracak ve kesinlikle israf etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar