Esnafa indirimli satılacak araçlar görücüye çıkarıldı

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ve Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Bitlis Toptancılar Derneği (GİMTAT), Fiat Bölge Bayii Özermak Yatırım A.Ş ile yapılan protokol kapsamında esnaflara indirimli olarak satılacak olan araçlar görücüye...

Google Haberlere Abone ol
Esnafa indirimli satılacak araçlar görücüye çıkarıldı

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) ve Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Bitlis Toptancılar Derneği (GİMTAT), Fiat Bölge Bayii Özermak Yatırım A.Ş ile yapılan protokol kapsamında esnaflara indirimli olarak satılacak olan araçlar görücüye çıkarıldı.

Daha öncesinde yapılan protokole göre, Tatvan ESO ve GİMTAT derneklerine üye olanlar, piyasa değeri 43 bin 600 lira olan Fiat Fiorino marka sıfır aracı, 8 bin 580 lira indirimle, 5 bin lira peşinat ödeyerek, 35 bin 20 liraya 18 ay taksitle alabilme imkanı sağlıyordu. Bu protokol kapsamında esnafların indirimli olarak alacağı Fiat Fiorino marka 2014 model 1.3 multi Jet Dizel 75 HP Combi pop model araçlar Tatvan’da görücüye çıkarıldı.

Tatvan Yaşam AVM önüne konulan Fiat Fiorino marka araçlar, hem vatandaşların beğenisine sunuluyor hem de araçla ilgili alım şartları ve araç bilgisi hakkında bilgiler veriliyor. Bir süre Tatvan Yaşam AVM önünde tanıtılmaya devam edilecek olan aracı almak isteyen esnafların Tatvan ESO’ya başvurması gerekiyor.

Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, GİMTAT ile birlikte Tatvan ESO öncülüğünde Fiat'ın Özermak Bölge Bayisi ile yaptıkları anlaşmayla esnaflara rahatlıkla araç sahibi olma imkanı sağladıklarını ifade etti. Esnafın, araç alma ihtiyacını göz önünde bulundurarak bölge bayisi ile yaklaşık 2 aylık çalışma sonucu hazırladıkları projeyle, 8 bin lira indirimle, 18 ay taksit ve sıfır faizle sözleşme yaptıklarını belirten ESO Başkanı Tekin, “Liste fiyatı 43 bin 360 lira olan Fiat Fiorino marka sıfır araçları, yaptıkları sözleşmeyle şirketler için 5 bin lira peşinatla 35 bin 20 lira, şahıslar için 5 bin 500 lira peşinatla 35 bin 520 lira olarak fiyatlandırdık. Bu sayede yüzde sıfır faizle 18 ay taksit imkanı sağladık. Bu anlaşma gereği hiçbir kar yapmadığımız gibi esnaflarımıza bin 336 lira da katkı sunacağız. Bu imkanı göz önünde bulundurup araç sahibi olmak isteyenler Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odamızdan daha geniş bilgi alarak müracaatlarını yapabilirler." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar