Esnaf Güvenlik Zafiyetinden Şikayetçi

Güngören’de, bir marketin deposuna giren hırsızlar, 6 bin lira değerindeki çayları çaldı. Güvenlik kameralarının zanlıları tespit ettiği olayda market sahibi, güvenlik zafiyetinden şikayet etti.Fevzi Çakmak Mahallesi Saydan Sokak'ta yaşanan...

Google Haberlere Abone ol
Esnaf Güvenlik Zafiyetinden Şikayetçi

Güngören’de, bir marketin deposuna giren hırsızlar, 6 bin lira değerindeki çayları çaldı. Güvenlik kameralarının zanlıları tespit ettiği olayda market sahibi, güvenlik zafiyetinden şikayet etti.

Fevzi Çakmak Mahallesi Saydan Sokak'ta yaşanan olay şöyle gelişti: Bir markete gelen 4 kişi, önce kepenkleri kırdı. Ardından kapıyı da kıran şahıslar markete girdi. Çay kolilerinin bulunduğu bölüme yönelin hırsızlar, 25 koli alarak kaçtı.

Olayı anlatan market çalışanı Salih Güngör, ”Olay dün sabah 04.30 gibi gerçekleşti. Hırsızlar önce 2-3 tur atıyor. Sonra kilitleri kırarak depodan 25 koli çayı alıp götürmüşler.” şeklinde konuştu.

Market Sahibi Akın Merdan ise, “Hırsızlar sabah 04.00 gibi gelmişler. Önce etrafı kolaçan ediyorlar. Sonra demir kesme makinesini getiriyorlar. 04.53’e kadar tüm işlerini bitirip gidiyorlar.” dedi. Emniyet zafiyetinin olduğunu söyleyen Merdan, “Bir haftadır hırsızlar bu civarda cirit atıyorlar. Bir hafta önce de burada başka bir iş yerini soydular.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar