ESN temsilcileri OMÜ’de buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Erasmus Öğrenci Ağı-Erasmus Student Network (ESN) Turkey Natiol Platformu’na ev sahipliği yaptıOMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Samsun ESN Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya...

Google Haberlere Abone ol
ESN temsilcileri OMÜ’de buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Erasmus Öğrenci Ağı-Erasmus Student Network (ESN) Turkey Natiol Platformu’na ev sahipliği yaptı

OMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Samsun ESN Kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Türkiye Ulusal Ajansı Yükseköğretim Koordinatörü İlyas Ülgür, Erasmus Kurum Koordinatörü Emine Bol Yazıcı ve 34 farklı üniversitenin ESN Kulübünden 160 öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını ESN Başkanı Tolga Tatlıdede yaptı. Tatlıdede, “Değerli ESN Türkiye ailesi, ESN Türkiye’nin en yüksek katılımlı ulusal toplantısına hepiniz hoş geldiniz Umarım hepimiz verimli bir toplantı geçiririz. Biz burada bir aileyiz Bir aile olarak önümüzdeki seneyi hangi faaliyetlerle geçireceğimize hep birlikte karar vereceğiz.” dedi.

“SİZLERDEN FARKLI PROJELER ÜRETMENİZİ İSTİYORUM”

OMÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Emine Bol Yazıcı, “Siz öğrencilerin birlikteyken oluşturduğu enerjiye hayranım. Siz öğrenciler çok büyük bir güçsünüz 160 öğrenci olarak sosyal ,kültürel ve akademik tüm çalışmalarda büyük bir sinerji oluşturuyorsunuz. Bu güçle ve enerjiyle verimli bir toplantı geçirmenizi diliyorum Özellikle de sizlerden farklı projeler üretmenizi istiyorum.” dedi.

“EDİNDİĞİNİZ DENEYİMLER SİZİN İÇİN ÇOK DEĞERLİ KAZANIMLAR OLACAK”

Türk Ulusal Ajansı Yükseköğrenim Koordinatörü İlyas Ülgür ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Erasmus ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bu organizasyondaki yoğun emeğiniz bizim için çok önemli. Bu organizasyonu düzenlerken edindiğiniz deneyimler sizin için çok değerli kazanımlar olacak. Sizin kazanımlarınızı ön planda tuttuğumuz için bu organizasyonda yoğun faaliyet göstermenizi özellikle istedik Emeğinizle bu noktaya taşıdığınız organizasyonunuzun saygı ve sevgi çerçevesi içinde gerçekleşmesini diliyorum.”

Üç gün boyunca devam edecek olan toplantılarda her üniversitenin temsilci öğrencileri, üzerinde çalıştıkları Erasmus Projeleri ve yaptıkları faaliyetleri anlatan çeşitli sunumlarla bilgi alış verişinde bulunacak.

CİHAN

Yorumlar