Eskişehirspor'da birlik ve beraberlik gecesi yapıldı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da birlik ve beraberlik gecesi yapıldı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, taraftarından istekte bulundu. Deneyimli teknik adam, " Sizler bu çocuklara inanın ve onlardan desteklerinizi esirgemeyin. Onlar sizin özlediğiniz ve istediğiniz başarıyı getirecekler." dedi.
    Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansının katkılarıyla düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde Eskişehirspor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar bir araya geldi.

"BURADAKİ COŞKU BAŞARININ HABERCİSİ"

Gecede konuşan Sağlam, " Burada ki coşku başarının habercisi. Çok fazla zamanımız yok. Önümüzde bir Çaykur Rizespor karşılaşması var ki bizim için ligte çok önemli bir karşılaşma. Sonrasında hepimizin beklediği kupada finali getirecek Antalyaspor karşılaşması olacak. Sizden isteğimiz bu çocuklara inanın ve onlardan desteğinizi esirgemeyin. Onlar size bu istediğiniz özlediğiniz başarıyı yaşatacaklardır." şeklinde konuştu.

HOŞCAN: BEN FUTBOLCU KARDEŞLERİME KEFİLİM

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise, "İnşallah biz Ziraat Türkiye Kupasını bu şehre getireceğiz. Ben futbolcu kardeşlerime kefilim." dedi. Ertuğrul Sağlamın ayrılacağı yönündeki söylentilerin olduğunu hatırlatan Hoşcan, " Ertuğrul Sağlam nereye gidiyor? Böyle bir taraftarı, camiayı ve yönetimi bulmuş Ertuğrul Sağlam bir yere gitmiyor. yarından itibaren tüm şehri Eskişehirspor bayraklarıyla donatacağız." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar