Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir’de polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, yaklaşık 6 kilo kubar esrar ile tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir’de polis tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda, yaklaşık 6 kilo kubar esrar ile tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptıkları ilk operasyonda, B.A.(22) ve L.G.(24) adlı kişileri 5 kilo 550 gram kubar esrar maddesi ile yakaladı. KOM ekipleri ikinci operasyonda ise S.G.(27), K.G.(23) isimli şahısları toplam 269 gram kubar esrar maddesi, 7,76 Gram Bonzai, 24 adet Ecstasy hap ile birlikte ele geçirdi. Polis şahısların mekanlarında yaptığı aramalarda ise 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet 7.65 mm çapında Kırıkkale marka tabanca, 1 adet şarjör, 4 adet MKE yapımı dolu mermi, 2 adet dolu kurusıkı tabanca mermisi, 1 adet tek kırma av tüfeği elde etti.

Şüpheliler hakkında, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan işlem yapıldı. CİHAN

Yorumlar