Eskişehir'de Suriyelilerin karıştığı kavga güçlükle durduruldu

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bir at çiftliğinde 8 kişi ve Suriye vatandaşı oldukları öğrenilen 6 kişi arasında çıkan kavgayı polis havaya ateş açarak durdurabildi. Göz altına alınan 3 Suriyeli adliyeye sevk edildi. Olay, Eskişehir'in...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'de Suriyelilerin karıştığı kavga güçlükle durduruldu

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bir at çiftliğinde 8 kişi ve Suriye vatandaşı oldukları öğrenilen 6 kişi arasında çıkan kavgayı polis havaya ateş açarak durdurabildi. Göz altına alınan 3 Suriyeli adliyeye sevk edildi.

Olay, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre ilçede ikamet eden A.A., A.Ç., M.Ç., İ.Ç., M.A., A.Ç., A.Ç., M.Ç., ile Suriye vatandaşı olan M.K., H.K., C.K., İ.K.,M.K., K.K., isimli şahıslar bir at çiftliğinde tartıştı. Ardından 2 grup arasında kavga çıktı. Bir birlerini sopalarla darp eden şahıslar sopalarla çevrede bulunan araçlara zarar vermeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, grupları sakinleştirmekte güçlük çekince havaya ateş ederek olayı sakinleştirdi. Ardından şahıslar 112 ekiplerince hastaneye götürüldü. Şahısların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Hastanedeki işlemlerin ardından emniyete götürülen şahıslardan H.K., M.K., C.K., adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar