Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri E.A. (35) isimli şahsın kullandığı araçta çıkan 4 bin 197 paket kaçak sigara ele geçirdi.    Eskişehir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir'de kaçak sigara operasyonu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri E.A. (35) isimli şahsın kullandığı araçta çıkan 4 bin 197 paket kaçak sigara ele geçirdi.

    Eskişehir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet suçu kapsamında yapılan çalışmalarda E.A. (35) isimli şahsın kullandığı araçta 4 bin 197 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirdi. Ekipler, kaçak sigaralara el koyarak şüpheli E.A. (35) hakkında tahkikat başlattı.

    Kaçakçılarla mücadelelerinin süreceğini vurgulayan Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şu açıklamada bulundu: "Ülkemizin büyük miktarlarda vergi kaybına neden olan kaçakçılık suçları ile mücadelemiz hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir.Terör örgütlerinin de kaçakçılık konularından büyük bir gelir elde ettiği unutulmamalıdır."

CİHAN

Yorumlar